Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Vonatjegy képes leírás - Vasút.tlap.hu
részletek »

Vonatjegy - Vasút.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: vasut.tlap.hu » Vonatjegy
Keresés
Találatok száma - 7 db
Az e-vonatjegy nem váltható vissza az utazás megkezdése előtt

Az e-vonatjegy nem váltható vissza az utazás megkezdése előtt

Az elektronikus jegy az utazás megkezdése előtt nem váltható vissza, és aki ilyen jeggyel utazva a célállomás előtt lemond a továbbutazásról, nem kapja vissza a menetdíj-különbözetet - egyebek mellett ezt tartalmazza az a kormányrendelet, amely vasárnap lép hatályba, és a Magyar Közlöny legutóbbi számában jelent meg.

Enged a MÁV a vonatjegy árából

Enged a MÁV a vonatjegy árából

Csökken az interneten vagy mobiltelefonnal vásárolt vasúti menetjegyek ára július 1-jétől. Három százalékkal. Július elsejétől három százalékkal olcsóbban vásárolhatnak online, bankkártyával vagy a mobiltelefonos egyenleg terhére menetjegyet a vonaton utazók, ha az otthoni nyomtatás vagy digitális bemutatás lehetőségét választják, közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium pénteken.

Nemzetközi vonatjegy

Nemzetközi vonatjegy

Cégünk Európán belül érvényes nemzetközi vonatjegyek, Interrail bérletek árusításával, franciaországi TGV vonatjegyek értékesítésével, a legkedvezőbb árak kikalkulálásával is foglalkozik. Vásárolja meg vonatjegyét a belváros szívében, kellemes környezetben, sorban állás nélkül.

Több millió forintos vonatjegy

Több millió forintos vonatjegy

A világ leghosszabb vasútvonala 9288, 2 kilométeres vonalával a leghosszabb a világon. A berlini Lernidee utazási irodánál lefoglalva, több millió forintnak megfelelő összegért, bárki megteheti a Moszkva és Peking, vagy Peking és Moszkva távolságot vonattal.

Vonatjegy árának visszatérítése vis major esetén

Vonatjegy árának visszatérítése vis major esetén

Az utasoknak jelentős késés esetén akkor is joguk van a vonatjegy árának részleges visszatérítéséhez, ha a késés vis maior következménye. A fuvarozó nem hivatkozhat a nemzetközi jog azon szabályaira, amelyek őt vis maior esetén mentesítik a késés miatt keletkezett károk megtérítése alól, annak érdekében, hogy kivonja magát a menetjegyár-visszatérítésre vonatkozó kötelezettsége alól - áll az Európai Unió Bíróságának ítéletében.

Vonatjegy elszámolása

Vonatjegy elszámolása

A számviteli törvény [2000. évi c. törvény] értelmébe a gazdálkodónak olyan számviteli bizonylattal kell rendelkeznie, amely a gazdasági esemény számviteli elszámolását (nyilvántartását) hitelesen alátámasztja.

Vonatjegy sorban állás nélkül

Vonatjegy sorban állás nélkül

Vásárold meg kényelmesen, biztonságosan akár a saját székedben vonatjegyedet az interneten. A mav-start.hu-n kezdeményezett jegyvásárlást immár a mobil egyenleged terhére is kifizetheted.A menetjegyet (illetve pótjegyet) a MÁV-START internetes honlapján indított tranzakció segítségével tudod megrendelni. A fizetésnél a mobilegyenleges fizetést válaszd, majd add meg a telefonszámod.

Tuti menü