Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Vasúti menetrendek képes leírás - Vasút.tlap.hu
részletek »

Vasúti menetrendek - Vasút.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: vasut.tlap.hu » Vasúti menetrendek
Keresés
Találatok száma - 4 db
GYSEV - Menetrend

GYSEV - Menetrend

Nyugat-Dunántúlon és Kelet-Ausztriában. A társaság tulajdonában van a Győr-Sopron-Ebenfurt vonalszakasz. Emellett üzemelteti a Fertővidéki Helyiérdekű Vasútat Fertőszentmiklós és az ausztriai Nezsider (Neusiedl am See) között. Szintén a GYSEV Zrt. üzemelteti 2001 óta a Sopron-Szombathely. 2006 óta pedig a Szombathely-Szentgotthárd szakaszt. 2011-ben újabb 214 kilométer vasúti pályaszakasz üzemeltetésére kapott megbízást a tulajdonos magyar államtól a GYSEV: ezek a Rajka-Hegyeshalom-Csorna-Répcelak-Porpác , a Porpác-Szombathely, a Szombathely-Kőszeg, a Szombathely-Zalaszentiván, valamint a jelenleg nem működő Körmend-Zalalövő közötti vonalak.

HÉV menetrend

HÉV menetrend

A helyiérdekű vasút (röviden HÉV) francia eredetű kifejezés; olyan vasutat jelöl, amelynek megépítéséhez egy térség, régió érdeke, s nem országos érdek fűződik. A magyar HÉV szó eredetileg az 1880 után alakult helyiérdekű vasúttársaságok állandó rövidítése volt.

MÁV menetrend

MÁV menetrend

Elindítottuk új webes szolgáltatásunkat a MÁV-START Zrt. menetrendi keresőjében. Az új szolgáltatás - a korábbi Vonatinfó rendszerhez képest - már országos viszonylatban mutatja meg azon valósidejű információkat, hogy az adott pillanatban a menetrendnek megfelelően vagy attól eltérően közlekednek adott személyszállító vonatok. Az ELVIRA felületén, a kiválasztott viszonylat listázása után, a vonatok részletező ikonjára kattintva jelenik meg a jelzés, ha az adott vonat a menetrendtől eltérően közlekedik

MÁV Nosztalgia menetrend

MÁV Nosztalgia menetrend

A MÁV Nosztalgia Kft. fő tevékenysége a vasúti nosztalgiautazások szervezése korabeli, felújított vonatokkal, melyek a XIX - XX. század fordulójának hangulatát idézik. Járműflottánk több mint 100 különbözõ típusú, muzeális értékű darabból áll és közülük több is Európa-szerte ismert és népszerű a vasút kedvelőinek körében. Egész évben közlekednek a Gyertyafény Expressz vacsoravonataink és Élményvonataink, tavasztól őszig gőzvontatású vonatok közlekednek a Dunakanyarba és Esztergomba. Az Élményvonat a MÁV Nosztalgia Kft. kirándulóvonata, amely nem csak érdekes úticélokra repíti el utasait kedvező áron, hanem az utazás során családias hangulatban, számos érdekes programról, apró meglepetésről gondoskodik a vonat személyzete. Egyénileg tervezett utazásaik megvalósításához bérbe is adjuk a vonatainkat mind belföldi, mind külföldi használatra egyaránt.

Tuti menü